Monbana Trésor kuum šokolaad 250g
31,60 €/Kg
Ehe, kuum jook. Kakaosisaldus on 33%, paksendajaks on vanillimaitseline nisutärklis.
Kuuma šokolaadi valmistamiseks võta paksupõhjaline pott, lisa 125 ml soojale piimale 1 kuhjaga supilusikatäis pulbrit. Sega pidevalt kuni esimeste mullikeste tekkimiseni (75-80 kraadini).
MONBANA on auväärsete šokolaadivalmistajate perefirma Prantsusmaal juba kolmandat põlvkonda. MONBANA kaubamärgis on ühendatud käsitöö-meistrite vaim tänapäevase tehnoloogiaga.
MONBANA ühistu rajas 1934.a. Louis Guattari ja ettevõte alustas või- ja kakaopulbri tootmisega. Firma juhtimisse ja edasiviimisse sekkuvad hiljem ka Guattari pojad. Nende innovatiivsed kakaoubade röstimise meetodid meelitavad kuuma šokolaadi nautima üha enam magusasõpru.
Monbana pakub lisaks maiustustele laia valikut šokolaadijooke: külmad ja kuumad, erinevate tekstuuridega šokolaadijoogid on rikkalikud rüüped, mis vastavad šokolaadisõprade ootustele. Sametised ja hõrgud kuuma šokolaadi pulbrid sisaldavad 33% kakaod ja on luksuslikud magusroad.
Herr Peterseni English Breakfast on tume kange tee, mis annab esmaklassilise alguse igale päevale.
Frau Lühri jasmiinitee on hõrk roheline tee, milles on tunda jasmiiniõite magusat aroomi.
Magus ja vürtsikas taimetee paneb vere erksamalt käima ilma kofeiinitagi.
Lavazza Qualita Oro uba 250g
100% Arabica