Solgar Magneesium+B6 vitamiin 250tk
Magneesium on üks olulisemaid mineraale kehas, olles hädavajalik lihaste ja närvide tööks ning immuunsüsteemi tervise ja hormonaalse tasakaalu tagamiseks. Vitamiin B6 ehk püridoksiin osaleb peamiselt valkude ja rasvade ainevahetuses. See on hädavajalik kesknärvisüsteemi mediaatorite sünteesiks, samuti osaleb see raua transportimises ja hemoglobiini moodustamises.
Magneesiumi tarvitamine õiges koguses aitab leevendada ka stressi, sest see lõõgastab lihaseid ning rahustab närve. Magneesiumivajadus suureneb vaimse ja füüsilise stressi korral, samuti aktiivse sportimise puhul ja raseduse ajal. Vitamiin B6 ehk püridoksiin on vajalik närvisüsteemi normaalse talitluse tagamiseks, seedetrakti lihaste toonuse säilitamiseks, maksa normaalse talitluse ning naha, silmade ja suuõõne tervise tagamiseks. Ilma B6-vitamiinita magneesium organismi ei imendu.
Solgar on rahvusvaheliselt tunnustatud innovaatiliste ja teaduspõhiste kvaliteetsete toidulisandite tootja. Solgar on aasta-aastalt täiustanud ning välja töötanud kõrgekvaliteedilisi vitamiine ja loodustooteid aastast 1947, toetamaks ja parandamaks inimeste tervist ja elukvaliteeti.
Koostis: 100% orgaaniline maca juure pulber. Kapslid koosnevad hüpromelloosist (taimne tselluloosi pulber). Päritolumaa: Peruu
C-vitamiini üks peamisi funktsioone on seotud kollageeni tootmisega, mis on oluline küünte, naha, juuste ning liigeste tervise tagamisel. C-vitamiin mängib olulist rolli ka valgete vereliblede töös, mis on meie immuunsüsteemile väga olulised. C-vitamiin aitab kaasa südame-veresonkonna, hingamisteede tervise tagamisele ning aitab hoida igemed terved. Annustus: 1 tablett päevas koos toiduga.
See toidulisand sisaldab kolme erinevat seent, mida on traditsioonilises idamaade meditsiinis kasutatud juba 2000 aastat. Reishi-, Shiitake- ja Maitake-seened sisaldavad näiteks looduslikku polüsahhariidi, mis on tuntud kui Beta-glucan.
Kuusevõrse pulber (Picea abies). 300 g värskeid kuusevõrseid kulub 30g külmkuivatatud kuusevõrse pulbri saamiseks. Külmkuivatamine säilitab taimede maitse, lõhna ja toiteväärtuse parimal võimalikul viisil.